>
>

Secretaresse

EEN BLIK IN JOUW TOEKOMST

Het is maandagochtend rond 08:30 uur als je op kantoor aankomt. Je gaat aan de slag onder het genot van een kopje koffie of thee.

Nog voordat je je mailbox hebt gecheckt meldt de eerste klant zich al bij je aan de balie. Hij komt belangrijke stukken brengen die je collega’s nodig hebben bij het opstellen van de jaarrekening. Je zorgt ervoor dat deze stukken op de juiste manier worden gearchiveerd en brengt je collega’s op de hoogte. En je ondersteunt de collega’s bij het verwerken van de administraties daar waar nodig.

 

HOE JIJ HET VERSCHIL GAAT MAKEN

Door het controleren, redigeren en (digitaal) verzendklaar maken van uitgaande documenten conform het huisstijlhandboek, voor de Samenstel, Belasting- en Adviespraktijk. Daarnaast ontvang je bezoekers aan de balie, neem je stukken in ontvangst van klanten, archiveer je deze op de juiste wijze en neem je binnenkomende telefoongesprekken aan. Je zorgt ervoor dat de processen tijdig worden doorlopen. Tevens zal het bewaken van de uitstelregeling (bij de belastingdienst) tot je taken behoren. Je maakt optimaal gebruik van de beschikbare softwaresystemen, o.a. AFAS, Twinfield, Basecone, Excel. En je handelt accuraat de post af en beheert diverse mailboxen.

 

WAAROM WIL JE DIT NIET MISSEN?

Natuurlijk omdat je gewoon een passend salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij Revap de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop thee of koffie in de ochtend.

 

 

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Solliciteer dan nu bij Revap, wij zijn heel benieuwd naar je!

 

JOUW PROFIEL

  • Je bent contactueel sterk, daadkrachtig, integer, enthousiast, representatief, accuraat, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit, met daarnaast een goed gevoel voor humor;
  • Minimaal MBO niveau 4;
  • Aantal uren in overleg, minimaal 20 uur.;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste;

WAT WIJ BIEDEN

  • Ruimte voor jou als persoon.
  • Inspirerende werkomgeving.
  • Dicht bij de ondernemer.
  • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers. 

 

Hebben we je getriggerd?

Neem dan contact met ons op. Mail je CV en motivatie naar Lenny Severins (lenny.severins@revap.nl). Bellen mag ook! 0499-58 21 00.
 

Administratieve dienstverlening

Een overzichtelijke en actuele administratie is broodnodig om exact te weten hoe uw bedrijf er voor staat. Lees meer...

Accountancy

Een jaarrekening is een moment om u uit te leggen wat goed en wat minder goed is gedaan. Uiteraard houden we naast de jaarrekening ook tussentijds een vinger aan de pols. Lees meer...

Agrarisch

Wij kennen de agrarische sector als onze broekzak. Er is dan ook veel kennis rond agro in onze organisatie. Onze ervaren adviseurs en fiscalisten zijn afkomstig uit de agrarische sector. Lees meer

Salaris- en personeelsadministratie

Het is belangrijk om zorgvuldig en efficiënt om te gaan met uw personeelsadministratie. Lees meer...