>
>

Administratief Medewerker, een flexibele (bijna) alleskunner

Wij zijn Revap Accountants en Fiscalisten. Wij zijn er voor persoonlijke begeleiding en advies. Adviseurs op het gebied van belasting, accountancy en financiële planning. We zijn groot genoeg om interessante en uitdagende klanten te bedienen en klein genoeg om echt betrokken te blijven. Wij werken zonder stropdas of mantelpak maar mét een glimlach en vol passie. Natuurlijk hebben we alle expertise in huis. Maar we maken het ook niet mooier of moeilijker dan het is. Naast kwaliteit staat vooral no nonsens bij ons hoog in het vaandel. Rechttoe-rechtaan en eerlijk duurt het langst. Gewoon doen over het beste werk; dat zijn wij!
Bij Revap zijn jij en je collega’s ons belangrijkste kapitaal. Daarom bieden we je -ongeacht je functie- altijd de kans om je verder te ontplooien, bijvoorbeeld door het volgen van een studie of vakgerichte cursussen. Juist in onze branche spelen vertrouwen en eerlijkheid een grote rol. We dragen dan ook een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de advisering van onze klanten. Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau en een professionele, kritische instelling. Als werkgever staan we helder in de wedstrijd: hard werken mag (en af toe moet het ook) maar het is niet dé drive die ons als kantoor succesvol moet maken. Die drive zit in tevreden klanten én medewerkers. Je vindt ons in Best; het warme en gezellige hart van Brabant!
Je leest het: we zijn gewoon een fijne werkgever! Daar wil je toch werken? Dat kan, want wij zijn op zoek naar een:

Administratief Medewerker 
een flexibele (bijna) alleskunner


Eerlijk is eerlijk: als Administratief Medewerker ben je toch wel het centrale punt van ons kantoor. Je draait je hand niet om voor het bijwerken van de mail, beantwoordt de meeste vragen zelf of overlegt met een collega.  Ook het verwerken van facturen en de bankmutaties van een aantal klanten neem jij onder je hoede. Je schakelt tussen verschillende financiële administraties en softwarepakketten en helpt mee met voorbereiden van jaarrekeningen en BTW- en ICP-aangiftes.  Tussendoor gaat regelmatig de telefoon van klanten en collega’s over verschillende administraties. Tot slot moeten ook de collega’s van ons secretariaat op je kunnen rekenen; daar waar nodig ondersteun je hen.

Om deze functie tot een succes te maken, breng je het volgende mee:

  • je hebt minimaal een afgeronde MBO in de richting van bedrijfsadministratie;
  • jouw kennis van de Nederlandse taal is uitstekend (in woord en geschrift);
  • je beschikt over enige jaren werkervaring op financieel administratief (boekhoudkundig) gebied;
  • heb je ervaring opgedaan bij een administratie- en/of accountantskantoor dan heb je absoluut een streepje voor;
  • je hebt grote affiniteit met automatisering;
  • kun je werken met Twinfield en Basecone, dan worden wij daar erg blij van.

Bovenop deze basis, vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende eigenschappen:
  • je bent contactueel sterk, daadkrachtig, integer, enthousiast, representatief, accuraat en zelfstandig;
  • je hebt een klantgerichte instelling, zowel intern als extern;
  • professionaliteit en collegialiteit zijn termen die goed bij jou passen;
  • je bent een leuke collega om mee te werken en brengt een goed gevoel voor humor mee.
We realiseren ons dat we veel van je verwachten, maar daar staat dan ook een leuke en uitdagende baan tegenover. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden -die mee groeien met je loopbaan- vinden we binnen Revap vanzelfsprekend. Maar we bieden je daarnaast iets wat misschien nog wel belangrijker is: een plezierige werkomgeving waarin je steeds kunt blijven ontwikkelen en bovenal jezelf kunt zijn! Want dat zijn wij namelijk ook. Wij vinden het belangrijk dat je de vrijheid hebt je eigen planning te maken (rekening houdend met de behoeften van de klant). Niet voor niets neemt iedereen binnen Revap zijn eigen verantwoordelijkheid qua dagindeling en vrije dagen. In principe gaat om half zes op ons kantoor het licht uit; een goede werk-privé balans noemen we dat. Wordt er dan nooit overgewerkt? Zeker wel; maar dat regelt zich eigenlijk altijd vanzelf. Ook daarin leggen we het vertrouwen bij jou.

Hebben we je getriggerd? Neem dan contact met ons op. Mail je CV en motivatie naar Lenny Severins (lenny.severins@revap.nl). Bellen mag ook! 0499-58 21 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 

Administratieve dienstverlening

Een overzichtelijke en actuele administratie is broodnodig om exact te weten hoe uw bedrijf er voor staat. Lees meer...

Accountancy

Een jaarrekening is een moment om u uit te leggen wat goed en wat minder goed is gedaan. Uiteraard houden we naast de jaarrekening ook tussentijds een vinger aan de pols. Lees meer...

Agrarisch

Wij kennen de agrarische sector als onze broekzak. Er is dan ook veel kennis rond agro in onze organisatie. Onze ervaren adviseurs en fiscalisten zijn afkomstig uit de agrarische sector. Lees meer

Salaris- en personeelsadministratie

Het is belangrijk om zorgvuldig en efficiënt om te gaan met uw personeelsadministratie. Lees meer...