>
>

Salarisadministrateur (parttime): een accurate, klantvriendelijke, administratieve topper

Wij zijn Revap Accountants en Fiscalisten. Wij zijn er voor persoonlijke begeleiding en advies. Adviseurs op het gebied van belasting, accountancy en financiële planning. We zijn groot genoeg om interessante en uitdagende klanten te bedienen en klein genoeg om echt betrokken te blijven. Wij werken zonder stropdas of mantelpak maar mét een glimlach en vol passie. Natuurlijk hebben we alle expertise in huis. Maar we maken het ook niet mooier of moeilijker dan het is. Naast kwaliteit staat vooral no nonsens bij ons hoog in het vaandel. Rechttoe-rechtaan en eerlijk duurt het langst. Gewoon doen over het beste werk; dat zijn wij!


Bij Revap zijn jij en je collega’s ons belangrijkste kapitaal. Daarom bieden we je -ongeacht je functie- altijd de kans om je verder te ontplooien, bijvoorbeeld door het volgen van een studie of vakgerichte cursussen. Juist in onze branche spelen vertrouwen en eerlijkheid een grote rol. We dragen dan ook een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de advisering van onze klanten. Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau en een professionele, kritische instelling. Als werkgever staan we helder in de wedstrijd: hard werken mag (en af toe moet het ook) maar het is niet dé drive die ons als kantoor succesvol moet maken. Die drive zit in tevreden klanten én medewerkers. Je vindt ons in Best; het warme en gezellige hart van Brabant!


Je leest het: we zijn gewoon een fijne werkgever! Daar wil je toch werken? Dat kan, want wij zijn op zoek naar een:

 

Salarisadministrateur (parttime)
een accurate, klantvriendelijke, administratieve topper


Als  Salarisadministrateur werk je samen met een collega Salarisadministrateur. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van salarisadministraties van verschillende opdrachtgevers. In de praktijk betekent dit dat je je bezig houdt met het controleren en bewaken van alle (salaris)mutaties. Jij zorgt er iedere keer weer voor dat de verwerking op een juiste wijze plaatsvindt. Maar er is meer! Vanuit je functie onderhoud je ook de contacten met bijvoorbeeld de belastingdienst en onze klanten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt bij vragen en advies over bijvoorbeeld contracten, cao’s, lease auto’s e.d.

Om deze functie tot een succes te maken, breng je het volgende mee:

 • je werk en denkniveau bevinden zich minimaal op MBO-niveau;
 • je hebt twee tot drie jaar werkervaring als assistent salarisadministrateur;
 • heb je de opleiding PDL succesvol afgerond? Dan heb je absoluut een streepje voor;
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • jouw cijfermatig vermogen is goed te noemen;
 • kun je werken met UNIT4 online Salaris? Dan helpt dat zeker mee;
 • de Nederlandse taal heeft voor jou geen geheimen meer. Breng je daarnaast ook nog een goede kennis van de Engelse taal (in woord en geschrift) mee, dan worden wij daar erg blij van.

Bovenop deze basis, vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende eigenschappen:
 • je bent accuraat en zelfstandig;
 • je wilt graag leren en jezelf blijven ontwikkelen;
 • je hebt een klantgerichte instelling, zowel intern als extern;
 • professionaliteit en collegialiteit zijn termen die goed bij jou passen;
je bent een leuke collega om mee te werken en brengt een goed gevoel voor humor mee.We realiseren ons dat we veel van je verwachten, maar daar staat dan ook een leuke en uitdagende baan tegenover. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden -die mee groeien met je loopbaan- vinden we binnen Revap vanzelfsprekend. Maar we bieden je daarnaast iets wat misschien nog wel belangrijker is: een plezierige werkomgeving waarin je steeds kunt blijven ontwikkelen en bovenal jezelf kunt zijn! Want dat zijn wij namelijk ook. Wij vinden het belangrijk dat je de vrijheid hebt je eigen planning te maken (rekening houdend met de behoeften van de klant). Niet voor niets neemt iedereen binnen Revap zijn eigen verantwoordelijkheid qua dagindeling en vrije dagen. In principe gaat om half zes op ons kantoor het licht uit; een goede werk-privé balans noemen we dat. Wordt er dan nooit overgewerkt? Zeker wel; maar dat regelt zich eigenlijk altijd vanzelf. Ook daarin leggen we het vertrouwen bij jou.

Hebben we je getriggerd? Neem dan contact met ons op. Mail je CV naar Gerrie de Regter (gerrie.de.regter@revap.nl). Bellen mag ook! 0499-58 21 00. Desgewenst doe je er een motivatiebrief bij.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Administratieve dienstverlening

Een overzichtelijke en actuele administratie is broodnodig om exact te weten hoe uw bedrijf er voor staat. Lees meer...

Accountancy

Een jaarrekening is een moment om u uit te leggen wat goed en wat minder goed is gedaan. Uiteraard houden we naast de jaarrekening ook tussentijds een vinger aan de pols. Lees meer...

Agrarisch

Wij kennen de agrarische sector als onze broekzak. Er is dan ook veel kennis rond agro in onze organisatie. Onze ervaren adviseurs en fiscalisten zijn afkomstig uit de agrarische sector. Lees meer

Salaris- en personeelsadministratie

Het is belangrijk om zorgvuldig en efficiënt om te gaan met uw personeelsadministratie. Lees meer...